Liyana Megat
Review by @liiyanamegat

Monday, December 28 @ 11:31 AM | 0 Comment's

Bila fikir fikir bila balik untuk tahun 2016 ni apa agaknya yang sesuai untuk post. hmmm Yang pasti, haruslah bersesuaian dengan umur yang dah nak masuk duapuluhtiga ni. Tak kan lah duapuluhempat jam asyik nak post pasal perasaan je. Siapa je nak baca kan. Kalau nak sembang persaan marah,bengang, rindu, sayang, cinta je baik tak payah. Semua orang pun ada perasaan. Soooooooo. I decide nak post something yang I kerap google and cari maklumat and mungkin orang lain pun cari benda yang sama jugak. Iaitu Review produk or whatever lah yang boleh bagi maklumat kat orang. So Stay tuned babehhhh.


@ 11:29 AM | 0 Comment's

Hai. And Assalammualaikum. Phewwww seriously memang lama gila tak update blog. hoho Sebenarnye ada je update sebelum sebelum ni. Cuma bila fikir fikir balik, macam tak relevan je apa yang I post tu. Maksudnya macam mana eh. Emm macam sebenarnya benda tu sebagai seorang yang matang, I should not posted. Tapi perasaan kan. Kadang kadang ter ikut jugak lah walau kuat mana otak ku mengatakan tidak :p


Older Post
Le Ladiesz


Hi dan Assalammualaikum. Known as Yana. twentytwo y/o.

p/s : Want to know me? Find me here :
: @liiyanamegat
: @liiyanamegat

Self Reminder : I don't know who are reading my blog and who will read it. So I will try to avoid posting something that I will regret later


Recent Post

Wishlist

Diploma
iPhone
Degree. InsyaAllah
Stable Career
Own Car
Make Mak and Abah proud.
Own House
Engaged
Great Husband
Adorable kid(s)

Amour

Daisypath Anniversary tickers